Om Økonomi, matematik og videnskabelighed - et bud på provokation - Finn Olesen (University of Southern Denmark, Department of Environmental and Business Economics (IME), 2000)
Et standende diskussionsemne i økonomi er holdningen til anvendelse af formalisme i økonomisk teori. Bør det naturvidenskabelige forskningsideal også være et ideal for den økonomiske forskning? Nærværende papir har til hensigt at belyse denne problemstilling ud fra et postkeynesiansk inspireret udgangspunkt. I forlængelse heraf diskuteres ganske kort, hvori videnskabelig aktivitet består.
Keywords: 330