Küresel Bunalım, Iktisat Politikaları, Yöntemleri ve Eğitimi - Ercan Uygur (Turkish Economic Association, 2012)
Bu yazı, 2008'de başlayan küresel bunalımla birlikte iktisatta ortaya çıkan bazı zayıflıkları, eksiklikleri ve kirlenmeleri açıklamaya çalışmaktadır. Bu bağlamda bunalımın öngörülmesiyle ilgili tartışmalar, kullanılan modeller, bunalımla birlikte uygulanan iktisat politikaları ve bunalımın iktisat eğitimi üzerindeki etkileri ele alınmaktadır.
Keywords: 330