'ויקיפדיה אקספרס, שרותי סבוטז; Wikipedia Express, Sabotage Services - Shimshon Bichler; Jonathan Nitzan (The Bichler & Nitzan Archives, 2025)
לואי-פרדינן סלין, בספרו 'מסע אל קצה הלילה', סיכם במשפט מחץ את מדינת הרווחה-מלחמה שהתפתחה מאז המהפכה הצרפתית כדי לייצר "חיילים בחינם" ואזרחים מאולפים: "אני מזהיר אתכם, כאשר שליטי העולם מתחילים לאהוב אתכם, סימן שהם מתכוונים להפוך אתכם לנקניקיות קרב..." וכך, כאשר מיליונר משועמם, ממעריצי איין ראנד ופרידריך האייק, מוקף להקת חנפים שוחרי טוב והמוני קבוצות מתנדבים (עם גב פילנטרופי של גוגל, אפל, מיקרוסופט, אמזון ודומיהם), דואגים יומם ולילה להפיץ בחינם השכלה ויקיפידית לילידים, סביר להניח שהם מתכוונים לדרוס את מעט המחשבה האוטונומית שנותרה בכם ולדחסה לתוך הקונצנזוס התאגידי-מדיני
Keywords: P1; P16; D8; 330; capital as power; conditioning; culture; differential accumulation; Israel; knowledge; sabotage; Wikipedia