הקפיטליזציה של סרטי הקולנוע (The Capitalization of Movies) - Jonathan Nitzan; Shimshon Bichler (The Bichler & Nitzan Archives, 2023)
תוך פחות מארבעים שנה הצליחו בעלי הסרטים לא רק להכפיל את הריכוזיות לנקודה שבה כ-90% מהכנסות הסרטים מתקבלות מ-10% בלבד מכלל הסרטים, אלא גם לצמצם פי ארבעה את הסיכון הדיפרנציאלי של רווחיהם מתוך ספרם של יהונתן ניצן ושמשון ביכלר, ההון ושברו
Keywords: P; P1; G32; L82; 330; capital as power; capitalization; cinema; creativity; Hollywood; risk; sabotage