Pankkien järjestämättömät saamiset ja luottotappiot vuonna 1992 - Johanna Pensala; Heikki Solttila (Bank of Finland, 1993)
Tässä selvityksessä julkaistaan pankkivalvontaviranomaisten keräämää tietoa pankkien järjestämättömistä saamisista ja luottotappioista, jotta pankkien ja yritysten tilaa olisi mahdollista analysoida yhtenevin perustein laadittuun tilastopohjaan nojautuen.
URN:NBN:fi:bof-201808011832
Keywords: 330