Vakuutusyhtiöiden ja sijoitusrahastojen merkitys arvopaperimarkkinoilla - Kirsi Huurinainen (Bank of Finland, 1992)
Tässä selvityksessä pyritään analysoimaan kyseisten institutionaalisten sijoittajien roolia Suomen markkinoilla tällä hetkellä ja tulevaisuudessa. Selvitykseen on valittu vertailtaviksi maiksi Suomen lisäksi vakuutusyhtiöiden osalta: USA, Englanti, Saksa, Ranska ja Japani ja sijoitusrahastoista kolme merkittävintä sijoitusrahastotoimintaa harjoittavaa eurooppalaista maata: Englanti, Ranska ja Saksa.
URN:NBN:fi:bof-201808021871
Keywords: 330