Valuuttakurssit Suomessa 1864-1991. Katsaus ja tilastosarjat - Jaakko Autio (Bank of Finland, 1992)
Tässä keskustelualoitteessa julkaistaan lyhyt katsaus valuuttakurssien historiaan Suomessa sekä tilastoliitteessä Suomen Pankin noteeraamat myyntikurssit ja valuuttaindeksi kuukausittain vuodesta 1864 alkaen.Tilastosarjat ovat saatavissa myös levykkeellä Suomen Pankin tutkimusosastolta.
URN:NBN:fi:bof-20140807663
Keywords: 330