Liikepankkien vaikeudet ja Suomen Pankin tukitoimet 1928-1934 - Jaakko Autio; Vappu Ikonen; Heikki U. Elonen (Bank of Finland, 1991)
Tässä selyityksessä tarkastellaan niitä ongelmia, joita liikepankit kohtasivat 1930-luvun laman aikana, Suomen Pankin toimenpiteitä pankkien pelastamiseksi, toimenpiteiden onnistumista ja ajoitusta sekä toimenpiteiden vaikutusta pankkeihin.
URN:NBN:fi:bof-201808011823
Keywords: 330