Ulkomaisten luottojen säätely pääpiirteissään - Petri Kiema (Bank of Finland, 1991)
Tämä esitys tarkastelee ulkomaisia luottoja - niin luotonottoa kuin -antoakin - koskevaa säätelyä sekä itse valuuttamääräysten että Suomen Pankin noudattaman käytännön pohjalta.
URN:NBN:fi:bof-201808011825
Keywords: 330