Uusimmat kehityspiirteet Viron rahataloudessa - Mart S\~org (Bank of Finland, 1991)
Tämän selvitykseni tarkoituksena on antaa suomalaisille talousasiantuntijoille lisätietoja Viron rahatalouden nyky tilanteesta sekä kehitysmahdollisuuksista. Eniten huomiota olen kiinnittänyt Viron pankkijärjestelmän saneerauskysymyksiin. Raportissa käsittelemistäni luvuista valtaosa on peräisin Eesti Pankin sisäisistä raporteista eikä niitä ole lähdeviittauksissa erikseen mainittu.
URN:NBN:fi:bof-201808011814
Keywords: 330