Euroopan yhdentymisen taloudelliset vaikutukset: mitä tutkimukset kertovat - Mikko Spolander (Bank of Finland, 1990)
Tässä selvityksessä on kuvattu ja arVloltu tärkeimmät Euroopan.yhdentymistä käsittelevät periaatteelliset ja empiiriset tutkimukset. Selvityksen alussa on esitelty tutkimusten taustalla olevat teoriakehikot ja ne positiiviset tai negatiiviset vaikutukset, jotka kaupan esteiden purkaminen teorian mukaan saa aikaan. Selvityksen jälkimmäisessä osassa perehdytään tehtyjen tutkimusten analyysimenetelmiin ja tärkeimpiin tuloksiin. Huomio kohdistetaan yleisesti EY- ja EFTA-maihin.
URN:NBN:fi:bof-201807311803
Keywords: 330