Kotimainen säästäminen, rahoitusmarkkinat ja veropolitiikka - Erkki Koskela (Bank of Finland, 1990)
Kirjoituksessa tarkastellaan vaihtotasealijäämän syntyyn vaikuttaneita tekijöitä sekä analysoidaan - osittain empiirisen evidenssin valossa - eräiden budjetti- ja veropolitiikan keinojen tehokkuutta kotimai~en säästämisen edistämisen kannalta. Lopuksi käsitellään asumisen verotuskohtelun vaikutuksia asuntomarkkinoiden eri osapuolten kannalta ja rahamarkkinoiden säännöstelyn purkamisen seurauksia.
URN:NBN:fi:bof-201807311801
Keywords: 330