Kestokulutushyödykkeiden kysyntä Suomessa - Pertti Haaparanta; Jouko Vilmunen (Bank of Finland, 1989)
Tutkimusraportissa esitellään tulokset, jotka on saatu selvitettäessä kestokulutushyödykkeiden kokonaiskysyntää. Tulokset viittaavat siihen, että kestokulutushyödykkeiden kysynnän kasvu voidaan selittää lähes täysin tulojen kasvulla ja kestokulutushyödykkeiden suhteellisten hintojen laskulla. Intertemporaalisilla tekijöillä (koroilla ja odotetuilla hintojen muutoksilla) ei näyttäisi olevan mitään merkitystä.
URN:NBN:fi:bof-201908051346
Keywords: 330