Strategisk allokering i valutareservene (Norges Bank, 2004)
Sentralbanksjefens stab for kapitalforvaltning (SSK) foretar med jevne mellomrom en gjennomgang av grunnlaget for den investeringsstrategien som er valgt for valutareservene. Analysene i dette notatet er basert pa data fram til utgangen av 2003, og ble presentert for Norges Banks hovedstyre til orientering 4. februar 2004. Grunnlaget for investeringsstrategien bør ha betydelig almen interesse, og SSK ønsker derfor a offentliggjøre analysen. Tilbakemeldinger fra interesserte lesere kan dessuten bidra til a forbedre analysen neste gang den skal gjennomføres. Synspunkter og spørsmal kan rettes til seniorradgiver Per Atle Aronsen, som har vært redaktør for notatet.
hdl:11250/2508143
Keywords: 330