Værdifuld arkitektur: Et eksplorativt studie af bygningers rolle i virksomheders værdiskabelse - Rune Thorbjørn Clausen (Copenhagen Business School (CBS), 2011)
Denne afhandling er et eksplorativt studie af relokationen af en større dansk medievirksomhed fra en gammel kontorbygning til et nyt, skræddersyet hoveddomicil. Afhandlingen studerer, hvordan medarbejderne og deres gæster bruger bygningen, og der foreslås på den baggrund en mulig måde, hvorpå bygningers rolle i virksomheders værdiskabelser kan forstås og forklares.
hdl:10398/8358
Keywords: 650