Den nye mulighed: Social innovation i en forretningsmæssig kontekst - Thomas Stengade Sønderskov (Copenhagen Business School (CBS), 2011)
Hvilken funktion og rolle har ledelse for CSI? Med afsæt i ovenstående forskningsspørgsmål rapporterer denne afhandling fra et 3-årigt aktionsforskningsprojekt med et forandringsintenderende sigte inden for forskningsfeltet social innovation. Afhandlingen placerer sig i forlængelse af ovenstående interesse og udfolder social innovation i relation til ledelse i en forretningsmæssig kontekst – et forskningsområde, der internationalt også kaldes Corporate Social Innovation (CSI),(Kanter 1999, Jupp 2002).
hdl:10398/8329
Keywords: 650