Processer, sammenhængskraft og fleksibilitet: Et empirisk casestudie af omstillingsforløb i fire virksomheder - Peter Beyer (Copenhagen Business School (CBS), 2010)
I mange virksomheder eller måske i alle virksomheder arbejder man løbende med forbedrings- og forandringsarbejder, gerne defineret som projekter med fokus på procesarbejde og de resultater, som projekterne forventes at skulle skabe.....
hdl:10398/8047
Keywords: 650