The great health of melancholy: A study of the pathologies of performativity - Rasmus Johnsen (Copenhagen Business School (CBS), 2009)
– Temaet for denne afhandling er en undersøgelse af tre historiske 'formationer' organiseret omkring en 'ting' i kroppen i melankoliens brede og farverige historie i et forsøg på at skabe baggrund for en filosofisk undersøgelse af sammenhængen mellem patologi, arbejde og performativitet i samtiden. I denne forstand er der tale om et stykke filosofisk grundforskning, der forsøger at etablere og åbne et felt for mødet mellem de klassiske, filosofiske discipliner, og temaer i organisationsteori og ledelsesfilosofi.
hdl:10398/7929
Keywords: 650