De uvidende og de udviklingsparate: Identitet som mulighed og restriktion blandt fabriksarbejdere på det aftayloriserede fabriksgulv - Trine Paludan (Copenhagen Business School (CBS), 2008)
Denne afhandling udforsker og belyser spørgsmål omkring identitet blandt en gruppe fabriksarbejdere på en højteknologisk industri-arbejdsplads i Danmark. - Men hvorfor et forskningsprojekt omkring identitet blandt danske fabriksarbejdere?
hdl:10398/7047
Keywords: 650