Risk Management in the Supply Chain - Lars Bøge Sørensen (Copenhagen Business School (CBS), 2007)
– Bevæggrunden for studiet er en undring over det tilsyneladende fravær på risikostyring ifm. reducering af lagre, afkortning af leveringstider, specialisering, etc. Der opstilles en hypotese om at graden (eller niveauet) af SCM må hænge sammen med niveauet for risikostyring, da et tættere integreret netværk vil resultere i en forholdsmæssigt større konsekvens af en forstyrrelse (Perrow, 1984).
hdl:10398/9615
Keywords: 650