Reframing Singapore: Memory - Identity - Trans-Regionalism - Derek Thiam Soon Heng; Syed Muhd Khairudin Aljunied (Amsterdam University Press, 2009)
History, geography, and auxiliary disciplines; Sociology; EconomicsDeze verzameling van essays over Singapore houdt de geschiedenis en huidige ontwikkelingen van deze stadstaat tegen het licht. Met een multidisciplinaire benadering kijken de auteurs nog eens kritisch naar de Singaporese geschiedenis om zo beter zicht te krijgen op de uitdagingen waar het land en zijn bewoners op dit moment voor staan
Keywords: 300; History; geography; and auxiliary disciplines; Sociology; Economics