Yaşamda ve bİiİmde değİşme esastir - Tuncer Bulutay (Turkish Economic Association, 2016)
Bu yazıda özellikle iktisat alanında değişmenin önemini vurgulayan açıklamalar sunacağım. Açıklamalarımda önce dünyada ve Türkiye'de özellikle son zamanlarda yaşanan değişimleri özetleyeceğim. Sonra sırasıyla kapitalizmde, teknolojide, küreselleşmede ve iktisat biliminde meydana gelen, önemli saydığım değişmeleri anlatacağım. [...]
Keywords: 330