Storserbisk og islamistisk infiltration i bosnien omkring 1990 - Frederik Stjernfelt (Danish Institute for International Studies (DIIS), 2010)
Religionens røde tråd i Bosnien: Fra krig over Mujahedin til nu: I hvilket omfang styrede serbiske agenter Bosnien under krigen? Hvad var det politiske mål for de bosniske muslimer - et samlet Bosnien eller en lille islamisk stat? Frederik Stjernfelt, der sammen med Jens-Martin Eriksen har skrevet flere bøger om Bosnien, har interviewet en række af de centrale aktører og fremlægger i ny DIIS rapport sine konklusioner til diskussion.
Keywords: 300; Krieg; Jugoslawien (bis 1990); Bosnien-Herzegowina